HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: A hegyek ura

2009.12.21. 16:23 hulk

Ez a Fantasy kérem. Volt itt minden, ami csak lehetséges és amiért szeretjük pár millióan, ezt a játékot. Rekordok, betlik és sérülések, hogy a végén az ember szája tátva maradjon az eredmények láttán.

Azt pedig még most sem tudom elhinni, hogy Chris Paul és a Hornets 155 ponttal (!) nem tudta behúzni a maga párharcát. Persze, hogy nem, hiszen a másik oldalon Carmelo Anthony-val a BociNr1 nem csak ezt a csatát, de az egész hetet is megnyerte. Nem kis diadal ez.

A második helyre némi meglepetésre az a Brandon Roy került, aki korábban a Kalózoknál csupán 117 pontra volt képes, ezzel szemben most még rápakolt további negyven egységet. Bizony, ez a különbség, ha valaki Ak professzor csapatának mezében feszít vagy sem. Hogy nem a levegőbe beszélek, tessék csak megnézni Kevin Durant szereplését. Amíg a patkányoknál a csúcsokat rohamozta, most a ZsiványNagypapiknál egy hozzá képest igen csak szerény teljesítménnyel el is vesszítette a Hősök egyesével szembeni párharcát.

Dirk Nowitzki sérülése egyértelművé tette, hogy a héten egyéni csúcsot repesztő Pau Gasol simán hozza kettejük ütközetét, ami komoly csalódás a kedvencével kiálló fishnek. Volt még itt egy Okafor is, volt.

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda nba fantasy sport basketball chris paul carmelo anthony fantasy game fantasy játék heti vezér fantasy basketball kevin durant

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr631612285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása