HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Kobe aranya

2013.03.11. 19:11 hulk

Döntetlen!  Három fordulóval a vége előtt a fekete armada beérte a bajnok kalózokat. Ennyit a biztos címvédésről, a szisztematikusan felépített előnyről. A megint bomba formában játszó Kobe Bryant (190) nem csak Kemba Walkert (108) oktatta ezen a héten, hanem a teljes ligát. A meccsenkénti 33 pont, 5,75 lepattanó és 8,75 gólpasszt látva, nem biztos, hogy szerencsés volt egy plusz százassal kiállni erre a rangadóra.

LeBron James (131) ugyan egy presztízs csatát sikeresen abszolvált és megmutatta leendő clevelandi csapattársának, hogy van még mit tanulnia, de ez a felettébb visszafogott teljesítmény, most csak a dobogó harmadik fokára volt elég.

Ugyanis a jelenlegi szárnysegéd, már szinte korábbi önmagát idézte ezen a héten, meg is lett Dwayne Wade (138) jutalma. Borsodban is sokat imádkozhattak, azért, hogy David Lee (96) végre kihagyjon egy mérkőzést, megtörtént, amit Greivis Vasquez (112) köszönt szépen. Ezek a plusz pontok pedig még sokat érhetnek a dobogóért vívott csatában.

hetivezer1242b.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport kobe bryant lebron james heti vezér fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr385128339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása