HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Lee parancsnok

2013.02.04. 16:57 hulk

Nagyon belőtte magának ezt a negyvenes átlagot David Lee, aki ezzel simán maga mögé utasította az egész mezőnyt, immár második alkalommal a szezonban. Pedig a heti nyolcasban ott volt egy bizonyos Kobe Bryant (127), de 66 dobot pontjának köszönhetően, szégyenszemre még Klay Thompson (127) is megelőzte.

A darazsaknál Demar Derozan (120) 22,5-es pontátlagával még utoljára kihasználta, az első számú opció adta előnyöket, míg Nikola Vucevic (118) meccsenként 11 és fél labdát lekapva hozta a kötelezőt, a merész álmokat szövögető fekete flottának.

Két döntetlen is volt a héten, ahol csak a több szerzet kosár döntött, az egyik fél javára. A szokásoknak megfelelően hét fordulóval a vége előtt teljesen együtt van a mezőny, hiszen az összetettben a második és a hetedik között csupán 138 (!) egységnyi különbség van, ami akár egy hét alatt is ledolgozható.  

hetivezer1233.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: nba fantasy sport heti vezér fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr795064357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása