HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: James királysága

2012.11.12. 16:16 hulk

Ahogy az várható volt, LeBron James alapjáraton is simán behúzta a második hetet, esélyt sem adva brooklyn alaposan túlfizetett zsúrfiújának. Deron Williams egyedül a gólpasszokban tudta megszorítani a liga első számú uralkodóját.

Ennek és a kritikára meglehetősen érzékeny Demarcus Cousinsnak köszönhetően, a forduló igazi rangadóját keleten játszották. Ahol az utolsó körben (!) draftolt David Lee a létező legkisebb különbséggel győzte le, az idényt élete formájában kezdő OJ Mayo-t. Akinek mostani dobóformáját jól mutatja, hogy még Jamesnél is eredményesebb tudott lenni ebben a kategóriában.

Persze, ezzel még nem volt vége az izgalmaknak, hiszen a mezőny hátsó felében is elképesztően szorosra sikeredet ez a kör. Az ötödik helyezett csapat (Black sheep), csupán hét egységgel (!) szerzet többet a nyolcadiknál (BociNr1).

hetivezer1212.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport lebron james fantasy game fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr394903597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása