HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Carmelo duplázott

2012.04.02. 16:43 hulk

Hat ponton belül az első négy, holtverseny a dobogó alsó fokán! Lehet ezt még fokozni?

Sajnos igen, mert a kalózok és a nagypapik előzetesen bajnoki döntőnek is beillő csatájából végül csak egy rossz paródia kerekedet. Bynumnak most lett elege edzőből és talán még Kobe tűzijátékából is, így a csereként érkező Hickson egy mérkőzéses betlije ellenére is simán hozta ezt a fontos párharcot és cserélt helyett a két csapat. Nagy a pánik kalózéknál, sokan fognak hamarosan cápa eledelként végezni.

A szezon első körében csereként, most pedig az ötödik (!) körben választva lett Carmelo Anthony a hét legjobbja. Páratlan mutatvány ez, amelynek eredményeként a Black sheep újra a dobogóért harcol. Két sajnálatos sérülés, egy új edző és egy alfa szerep, ennyi kellett ehhez a feltámadáshoz, amivel még Chris Pault is sikerült legyőznie. Mindezt úgy, hogy CP 45 gólpasszával megismételte a második körben elért remek teljesítményét. 

Szoros volt, de nem annyira mint a Deron Williams vs Danny Granger párharc, mert itt csupán két pont döntött a miskolciak javára, akik ezzel újra az összetett dobogón találták magunkat. Igen, két olyan játékos bizonyított megint, különösen a pufi 55 darab előkészítése figyelemre méltó, akiket az előző körben, naná, hogy a kalózoknál még le kellett cserélni.  

Itt a példa, hogy nem a szabályokat kell hetente változtatni, nem attól lesz jó és izgalmas egy liga. Játszani kell, ennyi az egész.

Szólj hozzá!

Címkék: nba fantasy sport chris paul carmelo anthony heti vezér fantasy basketball deron williams 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr584356442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása