HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Howard varázsolt

2012.03.12. 13:50 hulk

Superman, talán utoljára még megmutatta, hogy miért is akarják megtartani a vidámpark városában. Úgy látszik, idén erre a teljesítményre van hitelesítve, hiszen egy ponttal szárnyalta túl az előző körben elért produkcióját. A jó öreg Szergej Bubka csinálta ezt annak idején, amikor a rúdugrás világcsúcsát, mindig csak egy centivel javította meg.

Egyébként ez volt az a hét, amikor egy török vendégmunkás oktatta kosárlabdára szinte az egész ligát. A bocik újabb beugrója élete legjobb formájában játszott ezen a héten, hiszen 25 pontja mellé 10.8 pattanót is berakott a közösbe fellépésenként. Jó lenne tudni, hogy mit tesznek abba a tejbe, amit Ersan Ilyasova reggelenként a bundás kenyér mellé megiszik.

Így már persze érthető, ha csak minimális különbséggel is, de Kobe Bryant, meg az öt mérkőzéses (!) Dirk Nowitzki és a manapság inkább már a költözéssel foglalatoskodó Pau Gasol is a vert mezőnyben végzett. Hiába cserélni tudni kell.

A tavalyi döntő óta a liga egyik legjobb védőjének kinevezett Shawn Marion, a kedvező sorsolásnak köszönhetően hozta a kötelezőt, sőt még párharcot is sikerült nyernie, ami inkább a szerencsének és Luol Deng sajnálatos sérülésének tudható be. Bizony nagyon fontos pontok lehetnek ezek majd a végelszámolásnál.

3 komment

Címkék: fantasy sport fantasy game heti vezér fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr544311275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qczee 2012.03.12. 14:06:55

Azt hittem az 5 meccses Nowo-val meg tudom fogni Howardot. Igazából azzért nem sikerült, mert Nowo-nak volt egy betlije, Howard viszont hozta a kötelezőt plusz az utolsó meccse nagyon nagy volt. Nem baj most még jól érzem magam, remélem Butler nem rontja el a kedvem jövőhéen :D

qczee 2012.03.12. 14:10:47

Igazából meg kéne hogy sérüljön, mert mostanában nagyon nem kapja meg a perceit és ha azt hozza mint az elmúlt héten akkor negatív csúcsot döntök.

hulk 2012.03.12. 20:01:11

Vannak még egy páran, akik ezen a héten sérülésben reménykednek.
süti beállítások módosítása