HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Anthony a padról

2012.01.09. 15:06 hulk

Izgalmas hét volt, ahol a sérülések, volt belőle négy is, alaposan felforgatták a papírformát.
Bogut elment meglátogatni a rokonokat, így az őt helyettesítő Carmelo Anthony köszönte szépen a lehetőséget és ha szűkösen is, de behúzta a második hetet. Mindezt úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a két első körös Kevin. Az ellennél Love továbbra sem képes passzolni, az a négy egység ebben a kategóriában bántóan kevés. (ZsiványNagypapik – Lazer Trancers 235-193)

A bajnok kalózoknál Durant visszafogott teljesítményére még az sem lehet mentség, hogy a legnagyobb csatát mostanában saját irányítójával kénytelen megvívni. A bociknál Horfordnak a hosszabbításokkal sikerült némileg kozmetikázni az eredményen, de így sem volt esélye a dobogóra felkerülni. (Hulk Pirates – BociNr1 224-144)

Egy másik csere is jól végződött, hiszen az öt mérkőzéses D.J. Augustin simán elhúzta a kissé motiválatlan Jefferson nótáját. Így múlik a világ dicsősége, az előző szezon végén, a utahi center még heti vezér is volt, most meg csak keresi a lepattanókat. (Black sheep - Pool 180-133)

A kivételt most a darazsak jelentik, akiknél megtörtént a lehetetlen, előbb Ginobili, majd a helyére beállt Lowry is kidőlt a sorból, így Joe Johnsonnak elég volt az is, hogy csak a mezt vigye ki a pályára. (DVTKarantén – Bánki Donát Hornets 148-65)

hetivezer1102.jpg

1 komment

Címkék: fantasy sport fantasy game fantasy basketball kevin durant 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr983531947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caminoi 2012.01.12. 19:50:39

Úgy látszik maradt az ünnepekről egy kis mák! Na jó, sok! :)
süti beállítások módosítása