HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Durant visszavágot

2013.01.21. 17:28 hulk

Két fordulóval ezelőtt kisebbfajta csoda történt, amikor Russel Westbrook (183), ha csak négy ponttal is, de megverte csapattársát. A srácok most sem vicceltek, sőt, még nagyobb fokozatra kapcsolva elképesztő statisztikákkal hozták le ezt a hetet. Aminek a végén, most öt pontnyi különbséggel Kevin Durant (188) lett a régi/új seriff a városban és ezzel a Black sheep az összetett dobogó második helyén találta magát.

Brutális hét volt, amit jól mutat, hogy a nagypapiknál Carlos Boozer 164 egysége, csak a harmadik helyre volt elég, amivel viszont simán megelőzte a kisebb gödörbe került James Hardent (124) és a centerek külön csatáját is könnyedén abszolválta. Pedig a mezőnyben ott volt a hét közben igazolt Joakim Noah (109), a még kissé rozsdás Dirk Nowitzki (99) és a csere pletykák miatt kótyagos Marc Gasol (94).

hetivezer1231.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport westbrook heti vezér fantasy basketball kevin durant 45fbl james harden

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr175032864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása