HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Kobe megcsinálta

2012.01.02. 16:52 hulk

A kalózok sokat megélt, véres tengeri csatákban edződött orvosai csodát tettek, amikor sikerült az összes mérkőzésére pályára küldeni a fekete mambát. Westbrooknak ebben a párosításban, így nem sok esélye volt. Az eredmény pedig új csúcs a játék történetében, Kobe Bryant az első kosaras, aki átlépte a kétszáz pontos álomhatárt. Vajon miért hagytátok bent egészen a második kör végéig? (Hulk Pirates – Lazer Trancers 286-143)

A darazsak ott folytatják, ahol az előző szezont abbahagyták, jó lesz vigyázni velük. Továbbra is menetelnek, most éppen a bostoni csere tárgyalásokra meglehetősen látványosan válaszoló Rondoval oktatták, az autópályán gyorshajtásban jeleskedő Evanst. (Bánki Donát Hornets – ZsiványNagypapik 232-122)

Gasolnak fontos szerepet szánt tulajdonosa, nem véletlenül választotta rögtön a draft elején. A spanyol viszont nem hozta, amit elvárt tőle a haza, csak a harmadik legtöbb pontot szerezte ezen a héten a bociknak. Mentségére szolgáljon, hogy a hét második felében a labdát kereső Wadet, azért csak sikerült legyőznie. (BociNr1 – Pool 220-171)

Boozer, még ezzel a visszafogott teljesítménnyel is oktatta az új sacramentói fehér reménységet, aki próbálkozott ugyan derekasan, de ez már egy másik kávéház. (DVTKarantén – Black sheep 179-63)

hetivezer1101.jpg

2 komment

Címkék: westbrook fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr743514241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qczee 2012.01.04. 12:07:00

Gondolkodtam hogy Fredette vagy lebron nyissa meg a játékomat... Azt hiszem rosszul döntöttem,ha James jön ő heti vezér, így meg tök utolsó de széééép

hulk 2012.01.04. 14:32:59

Csodálkoztam is a döntéseden. Azért egy újoncot, ebben a játékban, rögtön a szezon első hetében, ezek ellen a nagykutyák ellen mély vízbe dobni bátor lépés volt.
süti beállítások módosítása