HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Crawford varázsolt

2011.04.04. 11:40 hulk

Miközben mindenki a Durant vs Wade párharcra figyelt (147-144), addig egy parádés cserének köszönhetően a listavezető kalózok a kikötőre telepedő ködöt kihasználva, még ezt a hetet is behúzták. Jordan Crawford, mert neve is vannak ennek a derék matróznak, ezzel végképp bebiztosította a tengerek rettegett rablóinak végső győzelmét. (Jordan - Allen 151-69)

A második helyen található tavalyi bajnok, ugyan porcelán Martin révén mindent megpróbált, de most ez is kevés volt. Az pedig szinte biztos, hogy Monroe gyerek, minden voodoo mágia ellenére sem fog tudni egymaga 260 pontos hátrányt ledolgozni. (Martin - Blair 128-36)

A másik két dobogó esélyesnél némi formahanyatlás, amivel a házi párharc is oda lett, (Boozer - Deng 138-87), meg egy kis ketrecharc sem jött jókor. (Jennings - Thorton 122-121) Még belegondolni sem merek, mi lett volna, ha nem én cserélek elsőnek, de nem is kell.

Most pedig megyek, mert kezdődik a spontán bajnoki parádé a kikötőben. A hivatalosra még várni kell egy hetet, de tudjátok, hogy megy ez kalózéknál.

2 komment

Címkék: fantasy sport heti vezér fantasy basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr202800742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sammydavis 2011.04.05. 14:24:04

Na ez a szép, hogy egy utolsó senkiházi eltángálja Wade-et, Durantot, meg a többieket! :D

hulk 2011.04.05. 15:36:51

Úgy bizony, hálás köszönet érte manunak és az utolsó heteket mindig végig alibiző spursnek. Sikerült a két szezon talán legnagyobb meglepetését összehozni ezzel a heti vezérséggel.
előzetesen kis szerencsével max 5. helyre vártam, hiszen ott volt durant, wade, wall, boozer a nevezettek közt. erre tessék, hehe, azért igazságtalan lett volna, ha ezt már nem húzom be.

Enélkül meg tényleg nagyon meleg lett volna a pite, mert detroitban fogalmam sincs mi történik, már perceket sem kap a játékosom. wtf?
süti beállítások módosítása