HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: James ceremónia

2011.03.21. 12:22 hulk

A kalózok hajóit sem kímélte, a Japán városokat elpusztító cunami, hiszen az újonc szezonjában eleddig megállíthatatlanak látszó Blake Griffin csupán 110 egységre volt jó. Mindez természetesen a dobogóhoz is kevés volt, ami egy első köröstől több mint blama. Kellett nekem kockáztatni, eddig bejött, most viszont már nem.

A patkányok ellenben jól jártak, hogy hallgattak James király (154) negyedik draft előtti nyilatkozatára, hiszen ha csak egy ponttal is, ez bizony egy ilyen játék, de behúzták a fordulót  Dirk Nowitzki (153), a kacsák német nehézbombázója előtt. Némi meglepetésre még Bosh (142) is felfért a dobogóra, ami a Black sheep tulajdonosának biztosan nem jött rosszul.

Három fordulóval a vége előtt, most már többen is lőtávolban vannak a szezont végig vezető Kalózoktól, míg a hatodik és az utolsó közt csupán alig 100 pont a különbség.

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy játék heti vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr472761055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása