HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Durant szava

2011.02.01. 09:28 hulk

Másfél év elég volt, hogy a legnagyobb sztárok videó üzenetekkel kampányoljanak egy draft előtt a 4x5-ös liga tulajdonosainak. Kevin Durant például nem kevesebbet ígért, mint 180-as szezoncsúcsot. Megcsinálta, sőt még túl is szárnyalta egy kicsivel. Fél évszázada, az ilyen élharcosokat sztahanovistáknak nevezték, ma meg csodabogaraknak. Az nem is volt kérdés, hogy elveri, csak az, hogy mennyivel a csupán két meccses Wilson Chandlert. (193-46)

A másik villám léptű sem aprózta el, bár Westbrook lemaradt csapattársától, de a párharcát mág így is simán abszolválta, a csere pletykáktól kissé durcás Monta Ellis ellen. (157-104)

A harcosok két ászának szoros csatájából Curry került ki győztesen, ezzel némi vígaszt nyújtva a múlt heti sokkért a patkányok tulajdonosának. (129-120)

A lilák autóversenyzőjeként Tyreke Evans könnyed és nagy arányú győzelmet aratott a visszatérése után még mindig takaréklángon játszó Rajon Rondoval szemben. (119-94)

És akkor a szokásos vudu varázslat maradt a végére. Három egység, ennyivel maradtam alul  a regnáló bajnokkal szemben. Érdemes visszaolvasni, hogy mit is írtam erről a misztikus jelenségről korábban. Megint bejött, hiszen Feltonnak volt egy nagyon és egy közepesen gyenge mérkőzése, amit Pierce köszönt szépen és már vitte is a 20 pontocskát a hősöknek. (107-110)

A Kalózok még mindig őrzik vezető pozíciójukat, de a liga különösen a dobogót követően, egészen összesűrűsödött, ami parádés hajrát igér ebben a szezonban is.

5 komment

Címkék: heti vezér kevin durant

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr692629324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qczee 2011.02.01. 11:37:03

Hát köszönöm ezt a remek évet Wilson Chandlernek aki még arra sem volt képes hogy normálisan megsérüljön ezzel lehetővé váljon hogy lecseréljem. Minden tiszteletem a két Chandler-é (Tyson-Wilson) akiknek együttes erővel sikerült a dobogóról és a bajnoki álmoktól le illetve eltaszítani.

hulk 2011.02.01. 17:16:25

A Mo effektus, de még akár jól is kijöhetsz ebből, mert szoros az állás és a következő drafton, ha így marad nagyon elől fogsz választani.

sammydavis 2011.02.02. 09:18:22

Azért azt is megszámolnám szívesen, hogy Kevin Martin mit művelt a héten, mert nagyon gondolkodtam a drafton, hogy Pierce vagy ő legyen... ;) Persze marhára mindegy, csak kíváncsi vagyok.

sammydavis 2011.02.02. 09:22:26

Megnéztem, Martin 100-at csinált, kussolok ezerrel. :DDD
süti beállítások módosítása