HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

III/4. forduló mérkőzései

2010.02.15. 16:03 hulk

A heti sláger párharcban a friss All-star MVP, láttátok James király arcát, hehe, és a játék meglepetés embere csap össze. Valószínűleg az utóbbi a pihentebb, ennek ellenére én ezt egyesre tenném. Már csak azért is, mert Wade eddig 144 és 175 pontokat hozott, míg Ellis 149 és 143 egységre volt jó.

Mormon belháború lesz a lassan, nagyon lassan ébredező darazsak és a liga első csatájában. A forma és a korábbi fellépések alapján nálam kettes. Pláne, úgy, hogy Boozer könnyen egy melegebb vidéken találhatja magát, akár már a héten, ami bizony mérkőzés kihagyással is járhat.  

Ha már a cseréknél tartunk, akkor itt van mindjárt két főszereplő, akik egymás ellen bizonyíthatják értéküket. A harmadik drafton, még bátor vállalkozásnak tűnt a korábban sérült Martin elvitele, de a szünet előtt már egészen jól mozgott. Az eredmény azt hiszem a voodoon, meg a csapatvezetőkön múlik.

A múlt héten léket kapó patkányok Dirk kapitány vezetésével próbálnak visszajutni a dobogó közelébe, míg a kalózoknál egy igazi all-star gyilkos próbálja ezt megakadályozni. A német ebben a fantasy basketball játékban, eddig nem villogott, remélem most is megtartja jó szokását.

Szólj hozzá!

Címkék: basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr901761278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása