HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

III/1. forduló mérkőzései

2010.01.19. 10:17 hulk

A listavezető mindjárt a közepébe vágott és azonnal játékba küldte egy per egyesét. A heti nevezéseket elnézve, bizony jól taktikázott, mert "áruló" Bosht egyedül a fővárosiak szintén elcserélés előtt álló magas embere szorongathatja meg. Persze ehhez még előbb a saját párharcát is be kell majd húznia a kiszámíthatatlan "zsuga király" SJax ellen.

A mezőny (most is) rendkívül kiegyenlített, hatalmas csata várható mind az egymás elleni párharcokban, mind pedig a liga pontokban. Külön érdekesség, hogy a második patkányok mezét, a játék történetében talán először és utoljára Allen Iverson viseli. Mivel az évek felette is elmúltak, nem kifejezetten esélyesként.

Update: A két sereghajtó csatájában, végre örülhetnek majd a Nash vezette darazsak, mert Hamilton, már az első játéknap elsüllyesztette a kalóz hajót.

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda nba fantasy sport basketball fantasy game fantasy játék fantasy basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr931684079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása