HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Tűzvarázsló

2010.01.11. 14:49 hulk

A második kör a patkányok meneteléséről szólt, ami Wade teljesítményével lett majdnem tökéletes. Megállíthatatlanok voltak, hiszen az utóbbi négy fordulóból háromszor sikerült 200 pont fölé jutni AK csapatának. Így már csak egy pontra van, a nem túl sikeres hetet produkáló BociNr1 együttesétől.

A fővárosi lövészklub képviseletében Jamison imponáló bemutatkozása cseppet sem meglepő, ellentétben Boozer visszafogottságával. De akkor mit mondjanak a Kalózok, akik Joe Johnsont a második körben választva, csúnyán pórul jártak, még szerencse, hogy a párharcot azért így is hozták, köszönhetően kisgasolnak.

Hiába tápláltak nagy reményeket a darazsak szurkolói a liga első számú magas emberébe, mert Howard továbbra is takaréklángon teljesít. Bynum esetében a sokszor megcsodált fantasy mágia ismét működött, persze Harris, a másik porcelán, nem igazán késztette nagy harcra.

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda nba fantasy sport basketball fantasy game fantasy játék heti vezér fantasy basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr211663516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása