HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: James uralkodása

2012.12.31. 18:30 hulk

Hat all-star és négy friss olimpiai bajnok a mezőnyben, de még így sem tudták megszorítani Lebron James-t (178), akivel a Black sheep tovább kapaszkodik felfelé a táblázaton. Pedig James Harden (150) csipkedte magát rendesen, hiszen a góltermelésben alig maradt le a királytól, de ugye van még másik két kategória is. Akinek sokoldalúságát mutatja, hogy közel ugyanannyi gólpaszt adott társainak, mint a dobogó harmadik fokára felérő Chris Paul (114) vagy a csereként beállt Jeremy Lin, illetve Chris Bosh (110) csak kettővel több lepattanó labdát szerzett nála.

Tovább tart a bajnoki címvédő kalózok fantasztikus sorozata is, immár öt hete folyamatosan, több mint kétszáz pontot termelnek játékosai.

hetivezer1223.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: nba fantasy sport basketball lebron james heti vezér fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr584989669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása