HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Durant villámok

2012.12.03. 17:09 hulk

Az első kör befejező hetében, tovább növelve az izgalmakat sikerült csupán három csapatból válogatnunk. Előzetesen az oklahomai szupersztár páros külön csatájára számíthattunk, de a két friss olimpia bajnok nem erőltette meg magát ezen a héten. Kevin Durant (139) ugyan hozta a kötelezőt, szemben a dobogó harmadik fokára szorult Westbrookkal (130), de ezek az elmaradt pontok még hiányozni fognak a végelszámolásnál.

A pad nélküli portland vezéreként Lamarcus Aldridge (132) köszönte szépen és egészen a dobogó második fokáig röpítette a legelők urát. JJ Hickson (87) plusz százasként hozta a kötelezőt, és az összetett első helyen tartotta borsod kicsi fiát, míg Wesley Matthewsról (66) kiderült, hogy nincs igazán oda a hajókázásért.

Az autógyári különítményből Greg Monroe (106) egészen figyelemre méltó lepattanó átlagot termelt, míg a csereként beállt Brandon Knight a pontszerzésben ugyan oda tette magát, de az a 2,5-es gólpassz átlag döbbenetes. Rodney Stuckey (76), igen, játszott ő is.

hetivezer1215.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport fantasy game heti vezér fantasy basketball kevin durant 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr234945496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása