HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Duncan mesterlövész

2012.11.26. 15:36 hulk

Még a legelfogultabb kikötői kalóz szurkolók sem gondolták, hogy a mögöttünk hagyott negyedik hetet is be tudják majd húzni. Persze kellett hozzá egy kis vasárnapi túlóra, ami igen csak kifizetődő volt, hiszen Tim Duncan (151) végül egy kosárnyi különbséggel verte a szezont szintén mvp formában kezdő Carmelo Anthonyt. (149) A címvédő, ezzel máris az összetett dobogón találta magát, míg a DVTKarantén megerősítette vezető pozícióját.

A két csere center csatája, még ennél is szorosabban alakult, ahol csupán a több dobot pont döntött Brook Lopez (86-23-4) javára, a negyedik körben végre magára találó olasszal (85-22-6) szemben. Mindez a tulajdonos olvasatában: „Lopez legyalázta Bargnanit, egyszerűen fényévekkel jobb volt nála! :)”

Míg az egykori és jelenlegi atlantai különítményből Al Horford jött ki győztesen, aki 123 pontjával egészen a harmadik helyig kormányozta a fekete armadát. Sokat elmond a játékról, hogy még az utolsó előtti helyért is öldöklő csata folyt.

hetivezer1214.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport carmelo anthony heti vezér fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr194926607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása