HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Napi hősünk: Nowitzki ötvenötöse

2012.04.18. 11:23 hulk

Ez a német sem viccel. Az egész szezonban eddig csak egyszer dobott 40 pontot, na persze, hogy az is a Utah ellen volt. Igen, az is a tényekhez tartozik, hogy ezt most dupla annyi perc alatt sikerült elérnie, mint márciusban, de ez a miskolciak örömét nem nagyon csökkenti.
Wade pihen, Parker közepes fokozatban, minden azon múlik, hogy Dirk apó lábai mennyire bírják a terhelést. Szoros lesz.

2 komment

Címkék: fantasy sport fantasy game napi hősünk fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr894459551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulk 2012.04.21. 17:35:20

matekoztam egy kicsit, nálam az jött ki, hogy nowitzkinek a bajnoki címhez 23 egységgel többet kell szereznie parkernél a hátralévő egy mérkőzésükön. wade-nek ugyan még kettő fellépése van hátra, de már túl sok a hátránya, persze ez csak akkor igaz, ha mindenki játszik.

caminoi 2012.04.22. 22:47:11

Én is matekoztam, jelenleg Nowo vezet 2440-el, második Parker 2437-el. Ha Parker legalább 4 pontot szerez ma, bajnokcsapatban játszott. A vége Hulk, DVTK, Cami, Lazer lesz. Persze Duncan még bezavarhat egy jó estével. Aztán Boci és Qczee megjósolhatatlan, nüanszok döntenek majd. Pontosabban Lowry játékkedve. Azért még nem gratulálok! :)
süti beállítások módosítása