HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Rondo ötöse

2012.04.16. 16:04 hulk

Két rekord is megdőlt a héten, az egyik kevésbé örömteli, hiszen a csapatok fele kénytelen volt lecserélni a draftolt játékosát. Két olyan nagyágyú is az áldozatok között volt, mint Kevin Love és Dwight Howard, de a helyükre igazolt öregharcosok kitettek magukért. Pau Gasol és Kevin Garnett simán hozták a párharcukat és a spanyol még a dobogó alsó fokára is felért.

A másik rekord viszont már a játékról és Rajon Rondo zsenialitásáról szólt. A trancers spenótos irányítója 78 gólpasszt adott, ami egészen rendkívüli teljesítmény. Nem is tudta vele tartani a lépést az egy mérkőzést kihagyó Antawn Jamison, pedig a bociknak is minden pontra szükségük lett volna.

Rudy Gay 117 pontja, ha nem is csúcs, de szintén figyelemre méltó, amit a miskolciak repetázó bedobója produkált, amivel a nagypapikhoz becserélt, a hét második felében már inkább jegelt Lester Hudson nem igazán tudott mit kezdeni, de ez most nem a játékos hibája.

Nem csak a Titanic süllyedt el újra a hétvégén, hanem a kalózok hajója is a háborgó tenger fenekén végezte. A bajnok és listavezető nem egy jéghegynek ütközött, csak egy török vendégmunkás okozott helyrehozhatatlan károkat a hajótestben. Míg két hete Bynum, most Ersan Ilyasova tett meg mindent azért, hogy ne legyen címvédés.

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport rajon rondo fantasy game heti vezér fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr774454954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása