HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Cousins koronája

2012.04.09. 15:23 hulk

A listavezető megint egy öt mérkőzéses játékossal próbálkozott, de Paul Pierce most nem volt képes feltartóztatni a fekete armada nba bajnoki címre törő irányítóját. Russel Westbrooknak egy gólpassz híján még egy meglehetősen combos tripla dupla is majdnem összejött, így a nagypapik talán utolsó rohamára készülő bedobójának csak a gratuláció maradt.

Bezzeg a darazsaknak sikerült a meccselőnyüket győzelemre váltaniuk, a sérülése után elég lassan formába lendülő Zach Randolphval szemben. A hozzáállásáról és megbízhatóságáról híres DeMarcus Cousins szokásos egy szenzációs majd egy alibi mérkőzéses mintájában, most jól jött ki a varrás. Az eredménye egy heti vezér cím, ami plusz százasként még játék történelmi pillanat is egyben.

Monta Ellis a legjobb hetén van túl mióta keletre költözött, amivel nem csak a hatalmasat betliző Jason Thompsont sikerült legyőznie, hanem a kalózokat is sikeresen visszakormányozta az összetett dobogó tetejére.

Két fordulóval a vége előtt, alig húsz pont a halálfejesek előnye, miközben a nagypapiknál még bent van miami fül-orr-gégész specialistája, reálisan nézve az esélyeket, nem kérdés, hogy itt már csak az ima segíthet. Meglátjuk.

1 komment

Címkék: fantasy sport fantasy game heti vezér fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr924373755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caminoi 2012.04.11. 18:36:46

Pierce csak 4 meccses volt a héten, Irving miatt egy héttel hamarabb lőttem el, de ha tudtam volna, hogy lesérül a Cleveland-i... :X
süti beállítások módosítása