HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Wade dacból

2012.02.13. 15:19 hulk

Amikor a nagy tudású és tapasztalt tulajdonosok all-star kaliberű játékosokat a harmadik, negyedik körig bent hagynak, akkor ennek bizony komoly következménye szokott lenni. Ezek a szupersztárok a látszat ellenére nagyon érzékenyek és az ilyen sérelmeket azonnal megbosszulják.

Sérüléséből visszatérve Dwyane Wade, ha nem is sziporkázott, de így is magabiztosan hozta a kötelezőt, hiszen Lowryt most talán jobban foglalkoztatja a lehetséges költözés gondolata. Míg John Wall újfent igazolta, hogy ezt a fantasy játékot neki találták ki és azon a héten, amikor nevezik, mindig odateszi magát. Ryan Andersonról ez már nem annyira jelenthető ki, de azért a mostani teljesítménye legalább a vállalható kategóriába tartozik.

A kalózok léket kaptak a brazil partoknál, mikor, ha nem az első és második csúcs rangadóján, amit Bynum köszönt szépen. Ugyan már az előző fordulóban sem volt egyszerű, hiszen Floridában is pocsék időjárás fogadta a listavezetőt, de ez a mostani még nagyobb károkat okozott a hajóban. A korábban megszerzett tetemes előny, mostanra csupán hat pontra olvadt.

A darazsakat sújtó balszerencse megint lecsapott, most éppen Carmelo Anthony személyében, aki talán edzőt akart buktatni, ezért szabadságra ment, míg a helyére beállt DeMar DeRozan, ha szoros csatában is, de alulmaradt a meglehetősen visszafogott Paul Pierce ellenében.

1 komment

Címkék: fantasy sport carmelo anthony fantasy game heti vezér fantasy basketball 45fbl

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr984102069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulk 2012.02.15. 08:15:06

Hihetetlen. Granger 4 pont összesen.
Srácok, melyikőtök átkozta el a csapatomat és miért?
süti beállítások módosítása