HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Westbrook csípése

2011.04.12. 11:52 hulk

A dobogó két alsó fokáért ment a harc a második szezon befejező hetében. Ebből a versenyfutásból a nagypapik elég hamar kiszálltak, hiszen a végére elképesztő formába lendült darazsak alaposan ellátták a bajukat, amivel még az összetettben is beelőzték vetélytársukat. (Session - Westbrook 85-202)

Kobe Bryant is jobban tette volna, ha a Bárányok hallgatnak kultikus mozi filmet rakja be a lejátszóba, mintsem újfent lerombolja törékeny szobrocskáját. Persze neki még így is volt annyi energiája, hogy a felettébb visszafogott Jr. Smith elleni kötelező párharcát abszolválja. (BociNr1 - Pool 186-91)

A tavalyi elsőnek nem volt könnyű dolga, amikor Monroe gyereket küldte csatába a fekete sereg puhány égimeszelőjével szemben. Az már ugye senkinek sem jelent meglepetést, hogy a vudu természetesen megint működött, így sikerült a hősöknek végül megtartani az értékes második helyett. (Sammy's Heroes - Black sheep 161-127) 

Játszik vagy nem játszik, ez volt a kérdés a listavezetőnél. A büntetését letöltő Stuckey végül három mérkőzéssel járult hozzá a kalózok megérdemelt bajnoki címéhez, ami minden idők legnagyszerűbb diadalaként fog bevonulni a magyar és a világ fantasy sportjának történelem könyvébe. (Hulk Pirates - Balhere KC 140-71)

Érdekes, izgalmas szezonon vagyunk megint csak túl. Befejezésül pedig szeretném megköszöni minden a végégi kitartó tulajdonos részvételét és külön köszönet az összesítések (cami), összefoglalók (sammy, ujkutya) és beharangozók (ak) részleges átvállalásáért.

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport fantasy játék heti vezér fantasy basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr832821990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása