HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Wade atombiztosan

2011.02.28. 16:34 sammydavis

A III/5. forduló igazi rangadógyűjteményt hozott: egymás ellen játszottak a dobogó legfelső és legalsó fokán állók (hulk és boci), a két ligautolsó (Dodo és horn3t), és a két középső csapat is (Lala és AK), tehát a tabella jelentős átrendeződésére is jó esélyünk volt. Az élet úgy hozta, hogy a liga történetének egyik leggyengébb hete is beváltotta ezt az átrendezős esélyt - köszönhetően elsősorban AK szerencsétlen mellényúlásának és boci (időleges?) feltámadásának.

Fontos lehet még, de csak mert a ligaelsőt mindig jó egy picit zrikálni, hogy hulk majdnem 200 pontos előnye majdnemhogy a felére olvadt, sőt, 3 csapat kivételével mindenki behozott valamit a vele szembeni lemaradásából! :)

A forduló legkeményebb találkozójának a Lakers házicsatája ígérkezett, hiszen minden szempontból szoros párharcra lehetett kilátás: Dodo és horn3t között mindössze 9 egység volt a különbség a forduló előtt, és mindketten csak felfelé tudtak nézni a tabellán. Nos, ezúttal horn3t Bryantje ért többet, Dodo Gasolja a hét 3. legjobb teljesítményével is csak a második legjobb lett a háziversenyben. (137-125)

Ha a dobogósok feszülnek egymásnak, az mindig izgalmas, különösen ha boci is megtalálja korábbi jó formáját. Így is lett, az egyébként kicsit halványabban teljesítő Beasley-nek nem volt esélye Wade ellen, aki majdnem 40 egységet átlagolt a héten. Hulk így picit jobban izzadhat, boci pedig örülhet, hogy összességében 120 pontot hozott riválisán. (158-97)

A középcsapatok találkozóján az általunk ismert valaha volt két legaktívabb, és ezért legmeglepőbben visszavonuló két GM, Lala és AK kiválasztottjai kerültek szembe, és őszintén szólva Gordon simán felmosta volna a padlót Milicsöccsel, ha nem lett volna sérült. Mivel azonban maródi volt, és AK már elhasználta a cserelehetőségét, Milicic 48 egységes összteljesítménye pont 48-cal lett több, mint Gordoné. (0-48)

A bevezetőben azt írtam, hogy nagyon gyenge volt a hét - nos, még rosszabb lett volna az összkép, ha Sammy vuduja nem működik - ezóttal a saját játékosa, Prince ellen. Az előző héten fantasztikus ritmusban levő detroiti előbb csinált egy 1+3+1=5-öt érő meccset, majd Sammy hatalmas szerencséjére kihagyta a következőt.
Persze Sammy nem Sammy lett volna, ha nem baromkodja el a cserét: POSZTRA kell cserélni, és ez bizony nem teljesült az eredetileg leírt (és amúgy 130 körül teljesítő) Greg Monroe esetében, a helyesbítés pedig ugyan egy kicsit már határidő után érkezett, de hulk jó fej volt, és elfogadta Budinger nevezését. Még egyszer köszi! :P A végeredmény így is Tominak és Ginobilinek kezdvezett, bár csak minimális különbséggel. (101-110)

A hét utolsó párharca igazi csemegének ígérkezett, hiszen cami és qczee a keeper ligában is egymás riválisai a playoff-helyezésekért vívott harcban, ráadásul az itt nevezett Bosh és Joe Johnson is alkalmas lehetett volna egy bankrobbantó teljesítményre - ami most mindkettőjük esetében elmaradt. JJ még a 100-as határt sem tudta átlépni, így pedig elég nehéz csatát nyerni, nemhogy háborút... (90-107)

A héten megint volt szoros csoport, a heti 4. és a 8. helyezett között mindössze 21 volt a különbség (111-107-101-97-90). Összességében egy kicsit kezd szétzilálódni a mezőny, de még mindig bőven behozhatók a különbségek. Hulk és boci között 100, boci és cami között 50, cami és Sammy között 100, Sammy és Lala közt pedig 120 egység van, onnantól viszont nagy a tülekedés, mert az 5. Lalát és az utolsó AK-t mindössze 80 egység választja el egymástól! Szóval kritikus lesz a draft most vasárnap, de melyik draft nem az? ;)

(Ja, horn3t, itt is jelölhetünk életmű-citromdíjra? :D)

6 komment

Címkék: fantasy sport heti vezér fantasy basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr192698603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulk 2011.03.04. 11:30:28

Aki összeszámolja, hogy a Sammy név hányszor szerepel ebben az írásban, az kap 10 bónusz pontot.

caminoi 2011.03.04. 12:04:10

Sammy erre az öfóra gondoltál tegnap? Valamiért eddig elkerülte a figyelmem, azért nem értettem mire gondolsz. :) Zsír lett, savazd az aktuális elsőt! :D Hulk minden pontra szükségem van, úgyh igényt tartanék a 10 pontomra, a helyes válasz 6! (+1 a szerző neve, de hivatalosan az nem a cikk része!)

sammydavis 2011.03.04. 14:38:12

De, a cikk része, tehát én kérem a 10 pontot, én írtam le először, hogy HÉT! :)

sammydavis 2011.03.04. 14:39:34

(Most biztos az jön, hogy hulk azt írta, hogy "Sammy", nem pedig azt, hogy sammydavis... ;) :P :D >:(

sammydavis 2011.03.04. 14:40:25

@caminoi: Te civilben kémikus vagy? :D Zsír, meg sav... ebből nagy gáz(elegy) lehet! :)))

hulk 2011.03.04. 15:40:12

@caminoi: " ... az aktuális elsőt"

na, szép, csak halkan mondom, hogy legalább 12 játék hét óta vezetek és most tartunk a 15-nél. aktuális elsőt, mi?
süti beállítások módosítása