HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

11-II/4. forduló mérkőzései

2010.12.29. 11:37 hulk

A karácsonyi ajándékozások ideje lejárt, az összes bejgli, illetve pumpkin-pie (kinek mi ugye) elfogyott, a játékosok pedig visszatértek a parkettre. A héten a Dallas játékosai lesznek a leginkább foglalkoztatottak a maguk 5 meccsével, ami egyedülálló a mezőnyben, és bizony igen komoly fórt jelent a többiekkel szemben. A ravasz GM-eknek sem kellett több, gyakorlatilag az összes épkézláb Mavs-mezes felsorakozott a hétre.

Házi ütközetünk, ezzel együtt pedig egyenlő meccsszámú játékosok csatája csak egy van, a boci vs. qczee. A Tehenek csapatfőnöke Terryvel, míg a Feketebárányok Chandlerrel akarják a legtöbbet kihozni a hetükből.

Két remek irányító párharcát hozza a Hornet-Sammy ütközet: előbbi a korosodó, de még mindig rendkívüli képességekkel rendelkező Kiddet, míg utóbbi a rohamosan fejlődő Conley-t küldi harcba.

A Dodo-Balhere párosítás mindig érdekes, egy igazi presztízsmeccs, legyen szó bármilyen ligáról. Most sincs ez másképp, mert Ujkutya és Curry jobb átlagait ellensúlyozhatja Marion meccselőnye.

A tabellát magabiztosan vezető Kalózok ezúttal a tisztes helytállást és minél jobb szereplést célozták meg a hét megnyerése helyett, hisz MoWill nem tartozik a heti esélyesek közé. Igaz, Pool választottja sem toronymagas esélyes, AlJeff inkább a hét fekete lova.

Egyértelműen a hét slágermeccsének indult a Nowitzki kontra D-Will, de kérdés mi lesz belőle, miután Dirk eddigi két meccséből már másfelet kihagyott, és Williams is sérüléssel küzd.A két szupersztár közül a utahi játékára nagyobb a sansz a következő meccsükön, de reméljük mindketten képesek lesznek vállalni a játékot.

8 komment

Címkék: fantasy game fantasy játék

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr372547349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulk 2010.12.30. 08:30:22

Túl szép is volt. Előbb rondo, most meg a helyére becserélt mo williams is kidőlt. Gondoltam kitalálok valami új szabályt, hehe, de inkább csak még jobban utálom majd őket.

qczee 2010.12.30. 09:57:11

Mintha a játékosaim megéreznék, hogy őket választottam és elfelejtenének kosarazni egy hétig. Chandler a két meccs alapján amúgy sem túl fényes átlagainak felét hozza... Azt hiszem lecsúszok jópár helyet a héten, olyan sűrű a mezőny...

caminoi 2010.12.30. 23:44:19

Hulk úgy olvasom, hogy Dirk nem lesz a Spurs ellen sem, így le szeretném cserélni Blatche-re. Rekordhétnek annyi, pedig egy ötmeccses Nowo... bázz.

hulk 2010.12.31. 08:38:12

@caminoi: tied a jobb evező, enyém a bal lapát.

Boldog új évet uraim.

boci23 2010.12.31. 18:34:01

BUÉK

Terry4president!!! :D

hulk 2011.01.02. 09:01:40

Na, most már örülök, hogy james eligazolt onnan. Ezek sírtak egész nyáron, hogy cserbenhagyta őket, akkor ez most mennyire sportszerű? Legalább bejelentenék hivatalosan a szezon végét, remélem kiesnek a szezon végén és jöhet a d-liga.

caminoi 2011.01.03. 11:48:08

Bántó szándék nélkül mondhatom, véleményem szerint túl vagyunk a játék történetének legszánalmasabb hetén. Az 5meccses bagázs közül csak Kidd érte el a 100 pontot, Deron 124-el már meccset, sőt hetet tudott nyerni. :) A mostani hét ellenben ismét állat lehet. ;)

hulk 2011.01.03. 17:18:33

Az biztos, hogy cápa eledelt csinálok a beszari mo-ból, csak még azt nem döntöttem el, hogy elevenen dobon a halak elé vagy előtte felszeletelem. Még a cserém is lesérül? WTF!

Azt már el sem merem mondani, hogy a b verziós emberkém fölényesen hozta volna ezt a hetet. Megint a volna. Na majd most. Addig is megyek etetni.
süti beállítások módosítása