HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Boozer a vezérbika

2010.12.27. 14:38 DaniLajos

A heti legjobb most Bocinál volt Carlos Boozer személyében. A Chicago friss szerzeménye az új szerződésétől függetlenül nagyon motiváltan játszik, ami a statisztikai mutatóiban is megmutatkozik. Ellenfele a szintén 4 meccses Emanuel Ginobili, aki a Spurs remeklésének és jó csapatjátékának „hála” közepesen teljesített a héten. A San Antonioban több olyan játékos van, aki 10+ pontot átlagol, szám szerint 6-7, így egy-egy játékos teljesítménye nagyon hullámzó meccsről meccsre. Ebbe a csapdába esett ezen a héten (többek között) Sammy is Manuval. (198-95)

Dwight Howard jól játszott a héten, ami annak is köszönhető, hogy az egyetlen cserecentert elcserélték (habár Bass maradt), így némileg több időt tölthet a pályán. Luol Deng is hozta a maga statisztikáját, dobott 15 pontot átlagban és nem nagyon csinált semmi mást. Az ő játéka mindig lutri, mert hol dob 10 pontot, hol 43-at. Ezen a héten nem volt extra teljesítménye. (151-86)

Tim Duncan sem erőltette meg magát a héten, ahogy egyik Spurs játékos sem annak ellenére, hogy 4 mérkőzést játszottak, de így is magabiztosan verte a 3 meccses Josh Smith-t. (98-82)

Joakim Noah kiesése miatt vészmegoldásként a center posztra az időközben elcserélt Marcin Gortat érkezett, aki jóformán annyit sem csinált, mintha egy másik 2 meccses centert vagy a 4 meccses DeJuan Blairt választotta volna Dodo. Az ellenfele, Derrick Rose pedig szokás szerint aprított, így magabiztos, elsöprő győzelmet aratott. (157-25)

Két Spurs játékos egymás elleni csatáját Tony Parker magabiztosan nyerte Richard Jeffersonnal szemben, de nagyon nagyot egyik sem robbantott. (108-79)

A tabellán még mindig Hulk vezet, de az előnye már apadni kezdet. Még 2-3 hét és talán be is lehetne hozni őt, bár a papíron leggyengébb emberét ezzel ellőtte és a második helyen tanyázó Balhere KC-nek már csak közepes emberei vannak, a többiek pedig jóval többel le vannak maradva. A középmezőny belehúzott a héten, így jó pár csapatnak sikerült a felzárkózás, mert ahogy az várható volt, igencsak sűrűsödött a tabella. Na, de ezért is szeretjük igazán ezt a 4x5-ös fantasy játékot.

3 komment

Címkék: fantasy sport heti vezér fantasy basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr352541105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caminoi 2010.12.28. 20:26:25

Nem hiszem el bazzeg. Ha most még pihentetik is ezután akkor ez a hét is kafa lesz.

hulk 2010.12.29. 16:00:35

Van még három mérkőzése a héten, reménykedjünk, ha nem rakják össze, akkor még mindig cserélhetsz, ami tudom, hogy nem vigasztal, de jobb a semminél.

qczee 2010.12.29. 16:52:21

Elvileg egy meccset hagy csak ki...
süti beállítások módosítása