HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Megint szólt a jazz

2010.02.22. 15:38 hulk

Még neki is tátva maradt a szája, a vasárnapi produkciója láttán. Ezzel Carlos Boozer, nem csak a mormon testvérháborút abszolválta nagyon simán, hanem a fekete hétként elkönyvelt fordulót is hozta a darazsaknak. Ennél több lepattanót eddig csak Gasol ért el a játék során.

Na igen, a cseréknek, all-star pihenőnek köszönhetően, az már elég korán kiderült, hogy három legény áll csak a gáton, és bár az utolsó mérkőzések előtt még a csillagharcosból megcsodált Zacsi vezetett, a végén be kellett érnie a dobogó alsó fokával, hiszen a patkányoknál végre vitézkedő Dirk kapitány csupán négy ponttal, de megelőzte.

Viszont nem ez volt a legszorosabb párharc, mert az erősen döcögő Jefferson, köszönhetően a voodoonak, kettő egységgel verte a rakéta fokozattal egyenlőre csak ismerkedő Kevin Martint.

Ja, hogy még ennél is volt szorosabb. Bizony, a legnagyobb érdeklődéssel várt csatában, ugyan a kihagyás vitte a prímet, de még így is elképesztően izgalmasra sikeredett, ami talán némi gyógyírt jelent a CyTátos szurkolóinak.

Szólj hozzá!

Címkék: basketball heti vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr81781127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása