HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Back to the 80's

2010.02.14. 14:30 hulk

A nyolcvanas években járunk és ha jól sejtem a társaság fele még távlati célként sem szerepelt a családi beszélgetésekben. Igen, ebben az időben még állt a fal Berlinben, a szögesdrót az ország nyugati határában, viszont a gazdaság már rogyadozott. Hétfőnként még nem volt adás a televízióban, csak ha valaki nagyon nagy meghalt Moszkvában és Telesport is csak egyszer egy héten, ha jól emlékszem csütörtökönként Vitár Robi bácsival. Ekkor még fociba is a térképen voltunk, kosárban már akkor sem.

Viszont az all-star hetes szünet alkalmat add arra, hogy egy kicsit eljátszunk a gondolattal, mi lett volna, ha már apáink is ezt a fantasy játékot játsszák. Nem rossz nyolcas, mi? Ebben a körben horn vitte volna Jordant, én meg utána Drexlert vagy Ervinget, hm, nem is tudom. Van olyan, aki a képen szereplő összes játékost felismeri?

 

Szólj hozzá!

Címkék: basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr231755224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása