HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

II/5. forduló mérkőzései

2010.01.05. 11:00 hulk

Talán majd most, mondhatják a darazsak és a patkányok, hiszen két, az előző körben csalódást okozó all-start küldtek harcba egymás ellen. Persze, ezt inkább tettem volna kettesnek és így van ez a másik sláger összecsapás esetében is, ahol Boozer, a Bullets, akarom mondani Wizrads magas emberével csap össze. Rangadó lesz ez, hiszen a liga negyedik és a nemrég még vezető, de az utóbbi két hétben egészen az ötödik helyig visszacsúszó gárda csap itt össze.

Már nem ennyire egyértelmű a helyzet a listavezető és a lelkileg alaposan próbára tett kalózok párharcában. Míg, a két porcelán játékos csatájában, talán újra érvényesül sammy mágiája és Pau Gasol sérülésének köszönhetően, a nagyon utált Bynum megint év eleji formáját hozza majd.

3 komment

Címkék: kosárlabda nba fantasy sport basketball fantasy game fantasy basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr411646453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caminoi 2010.01.06. 23:03:30

Jamison első meccse nálam napi hős kategória. Azért nem sűrűn látni tőle ilyet. És én még örültem, h Gasol helyett őt kaptam... :)

caminoi 2010.01.06. 23:09:15

u.i.: remélem, h Miller és Haywood mihamarabb felépül, azért ők elég sok patit tudnának Jamison elől felszedni. :P

hulk 2010.01.07. 08:25:56

Úgy legyen. Haywood nagyon kell, remélem nem lesz sokáig maródi.
süti beállítások módosítása