HTML

Fantasy Basketball Liga

4 draftos fantasy kosárlabda játék, kizárólag a legjobbaknak.

Amit tudni érdemes

Sérült játékosok

fanball.blog.hu

Mondjad csak

45 FBL - Excel

fanbbal.blog.hu

Heti vezér: Hüvelyk Matyi az óriások közt

2009.12.07. 16:17 hulk

Ez az írás egy kalóz mezben feszítő torontói játékosról kellene, hogy szóljon, mert minden, de minden mellette szólt. Viszont elég volt egy döbbenetesen rossz este és Bosh, az én büszke egyes pickem, már csak a hátát nézhette az elképesztő formába lendült apró harcosnak. A párharcot persze hoztuk, a mérkőzést kihagyó és alaposan visszavett JO-al szemben, de ez így is kevés.

Pedig, első látásra, még talán azt is megkérdőjeleznénk, hogy Monta Ellis egyáltalán képes-e a labdát eldobni a gyűrűig, erre tessék, a harmadik kör legvégén választva, micsoda hetet produkált. Ezzel a nagyon értékes plusz pontokkal egészen a dobogó tetejére repítve a CyTátos csapatát.

A többiek, pedig hozták a kötelezőt, de semmi több. Az pedig jól látszik, hogy ezzel legfeljebb a heti dobogó aljára lehet odaérni, ami most Lee tábornoknak sikerült. 

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda nba fantasy sport basketball fantasy game fantasy játék heti vezér monta ellis fantasy basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbball.blog.hu/api/trackback/id/tr831577821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása